Meny vecka 10

Mån. 4 mars
Kokt kolja med skirat smör, pepparrot, brytbönor potatis
Viltköttbullar med messmörsås, brysselkål, lingonsylt och potatismos

Tis. 5 mars
Pocherad fiskroulad med varm örtagårdssås, gröna ärtor samt kokt potatis
Stekt fläsk med löksås, morötter samt kokt potatis

Ons. 6 mars
Fiskgratäng med räkor och kokt potatis
Kycklinggryta med syltlök-champinjoner, broccoli samt kokt potatis

Tors. 7 mars
Potatis- purjolökssoppa, pannkaka, sylt och grädde
Ungersk gulasch med broccoli och potatismos

Fre. 8 mars
Stekt strömming med skriat smör, gröna ärtor samt potatismos
Pannbiff med stuvade herrgårdsgrönsaker, kokt potatis
Dessert: Jordgubb-rabarberkompott

Lör. 9 mars
Kalvfärslimpa med gräddsås, gröna ärtor och potatismos
Fläskytterfilé med bearnaisesås och rostade rotfrukter/potatis
Dessert: Chokladmousse

Sön. 10 mars
Oxgryta i senapsgräddsås, morötter och kokt potatis
Kall inkokt lax med dillmajonäs, pressgurka och kokt potatis
Dessert: Hallonpaj med vanlijsås