Meny vecka 9

Mån. 25 feb
Lunch 1. Karl-Henriks Kycklingpanna
Lunch 2. Matjesill med gräslök, gräddfil och kokt potatis

Middag 1. Kålpudding med gräddsås& kokt potatis, lingonsylt och sommargrönsaker
Middag 2. Fläskpannkaka med lingonsylt och sommargrönsaker

Tis. 26 feb
Lunch 1. Viltkryddad nötskav med potatismos och rårörda lingon samt broccoli
Lunch 2. Frukostkorv med senapssås, kokt potatis & broccoli

Middag 1. Pytt i panna med gräddsås och tärnade rödbetor
Middag 2. Krämig fisksoppa med kuvertbröd samt smältost

Ons. 27 feb
Lunch 1. Stekt falukorv med skysås & kokt potatis samt stuvade morötter
Lunch 2. Dillkött med kokt potatis och morötter

Middag 1. Pocherad fisk med äggsås och kokt potatis samt brytbönor
Middag 2. Pannbiff med lök sky & kokt potatis samt brytbönor

Tors. 28 feb
Lunch 1. Krämig palsternackssoppa med gräslök, pannkakor med sylt.
Lunch 2. Kallskuren rostbiff med varm rotfruktsallad och dansk remouladsås

Middag 1. Skinkstek med gräddsås, kokt potatis, äppelmos och morötter
Middag 2. Blodpudding med tärnad bacon och lingonsylt samt morötter

Fre. 1 mars
Lunch 1. Gratinerad blomkål och broccoli med skinka och kokt potatis, gröna ärtor
Lunch 2. Smörstekt fisk med dillmajonnäs och kokt potatis, gröna ärtor
Efterrätt: Äppelkompott

Middag 1. Biff stroganoff med kokt potatis och brysselkål
Middag 2. Köttfärscrêpes med krämig tomatsås samt brysselkål

Lör. 2 mars
Lunch 1. Kokt fisk med kaviar & gräslökssås, kokt potatis samt broccolifloretter
Lunch 2. Lasagne med broccolifloretter
Efterrätt: citronfromage

Middag 1. Kalvfärsbiffar med paprikasås, stekt potatis och sommargrönsaker
Middag 2. Slottsstek med gräddsås och kokt potatis, gelé och sommargrönsaker
Förrätt: Canapé med gubbröra

Sön. 3 mars
Lunch 1. Pepparrotskött med kokt potatis och gröna ärtor
Lunch 2. Laxpudding med gröna ärtor
Efterrätt: Rårörda bär med vaniljyoghurt

Middag 1. Ost- och skinkpaj med Rhode-Islandsås och sommargrönsaker
Middag 2. Stekt kycklingbröst med mild pepparsås, potatismos och herrgårdsgrönsaker