Meny vecka 9

Mån. 25 feb
Kålpudding med gräddsås och kokt potatis samt lingon
Karl-Henriks kycklingpanna

Tis. 26 feb
Frukostkorv med senapssås och kokt potatis
Krämig fisksoppa med kuvertbröd och smältost

Ons. 27 feb
Dillkött med morötter och kokt potatis
Pocherad kolja med äggsås och kokt potatis

Tors. 28 feb
Krämig palsternackssoppa med pannkakor och sylt
Skinkstek med gräddsås och kokt potatis

Fre. 1 mars
Biff stroganoff med kokt potatis och brysselkål
Smörstekt kummel med dillmajonäs och kokt potatis
Dessert: Stekta äppelklyftor med farin, calvados och hyvlad mandel

Lör. 2 mars
Kokt sej med kaviar och gräslökssås samt kokt potatis
Kalvfärsbiffar med paprikasås och kokt potatis
Förrätt: Canapé med gubbröra
Dessert: Citronfromage

Sön. 3 mars
Stekt kycklingbröst med mild pepparsås samt potatismos
Laxpudding med skirat smör och citron
Dessert: Rårörda bär med vaniljyoghurt